-

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005
λαπτοπ υπολογιστή επαφή Πληροφορίες

  RSS for computer part Κατάλογος » Τρόποι πληρωμής - όροι παράδοσης ο λογαριασμός μου  |  περιεχόμενα καλαθιού  |  ολοκλήρωση αγοράς   
Τρόποι πληρωμής - όροι παράδοσης Τρόποι πληρωμής - όροι παράδοσης


Προϋποθέσεις της πώλησης (αυτόματη μετάφραση google)

Αυτές οι όροι πώλησης που έχουν συναφθεί μεταξύ της εταιρείας Brakstar. κεφάλαιο 1800 ευρώ εδρεύει στο 2 rue de Coulon - Gracay 18310 (Γαλλία), η οποία καταχωρήθηκε με το Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών με αριθμό Bourges 485 013 809 RCS Μπουρζ, και από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμεί να μια αγορά μέσω της ιστοσελίδας του LLC BRAKSTAR. Οι όροι της πώλησης καθορίζουν τη συμβατική σχέση μεταξύ του αγοραστή και Brakstar και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις αγορές που γίνονται μέσω της ιστοσελίδα του εμπορικού Brakstar ότι ο αγοραστής, είτε επαγγελματικά είτε καταναλωτές.
Η απόκτηση ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας μέσω αυτού του δικτυακού τόπου προϋποθέτει την αποδοχή από τον αγοραστή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.
Οι όροι υπερισχύουν άλλες γενικές ή ειδικές συνθήκες που δεν έχουν εγκριθεί ρητά από Brakstar
Brakstar διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Στην περίπτωση αυτή, οι συνθήκες θα είναι αυτές που ισχύουν κατά την ημερομηνία της παραγγελίας από τον αγοραστή.

Χαρακτηριστικά των προϊόντων και υπηρεσιών

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι αυτές που αναφέρονται στον κατάλογο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Brakstar
Αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Brakstar είναι μια εταιρεία ανακύκλωσης του υπολογιστή, αυτό σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται, έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί (δοκιμασμένο και εγγυημένο 6 μήνες).
Κάθε προϊόν συνοδεύεται από μια περιγραφή που παρέχεται από τον προμηθευτή? για ορισμένα από αυτά, επισημαίνονται DF, ο αγοραστής μπορεί να έχει πρόσβαση στα έγγραφα του προμηθευτή.
Φωτογραφίες καταλόγου είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς, αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια τέλεια ομοιότητα με το προϊόν, ιδιαίτερα σε σχέση με το χρώμα.

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο τιμολογούνται σε ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη το ΦΠΑ που ισχύει κατά την ημερομηνία της παραγγελίας? οποιαδήποτε μεταβολή του επιτοκίου θα πρέπει να αντανακλάται στην τιμή των αγαθών ή των υπηρεσιών.
Αποθέματα Brakstar να αλλάξει τις τιμές σε οποιαδήποτε στιγμή, εκτός από το ότι οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο την ημέρα της παραγγελίας θα πρέπει να ισχύει μόνον για τον αγοραστή.
Τιμές περιλαμβάνουν (ή να εξαιρέσετε) το κόστος της επεξεργασίας των παραγγελιών, μεταφοράς και παράδοσης, εφόσον λάβει χώρα στις γεωγραφικές περιοχές που ορίζονται κατωτέρω.

Γεωγραφική περιοχή

Πώληση σε απευθείας σύνδεση προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για τους αγοραστές που κατοικούν στη Γαλλία.

Έλεγχοι

Ο αγοραστής που θέλει να αγοράσει ένα προϊόν ή υπηρεσία πρέπει:
- Συμπληρώστε τη φόρμα της ταυτότητας που δείχνουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται ή δίνοντας τον αριθμό πελάτη εάν υπάρχει?
- Συμπληρώστε την online φόρμα παραγγελίας δίνοντας όλα τα στοιχεία των προϊόντων ή των υπηρεσιών?
- Επικύρωση του προκειμένου, μετά από έλεγχο?
- Πραγματοποίηση πληρωμών, όπως προβλέπεται?
- Επιβεβαιώστε την παραγγελία και την πληρωμή.
Η επιβεβαίωση της παραγγελίας συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών από την πώληση, σε αναγνώριση της έχει άριστη γνώση και την παραίτηση από τους δικούς του όρους της αγοράς ή άλλες συνθήκες.
Όλα τα δεδομένα καταγράφονται και επιβεβαιώνονται έγκυρη απόδειξη της συναλλαγής. Επιβεβαίωση αξίζει υπογραφή και αποδοχή των συναλλαγών.
Ο πωλητής θα με email την επιβεβαίωση της παραγγελίας καταγράφεται.

Ανάκληση

Αγοραστές, μη-επαγγελματίες ιδιώτες, έχουν μια προθεσμία υπαναχώρησης από επτά ημέρες μετά την παράδοση της παραγγελίας τους να επιστρέψουν το προϊόν στον πωλητή για την ανταλλαγή ή την επιστροφή, χωρίς καμία ποινή, εκτός από το κόστος της επιστροφή.
Επιστροφές πρέπει να γίνει από registrated να Brakstar 2 rue de Coulon 18310 Gracay Μέσα σε ένα μέγιστο χρονικό διάστημα 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση αποστέλλεται στο κράτος. Έλεγχος της κατάστασης του συμβολαίου με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη θέση σε απόθεμα.

Όροι Πληρωμής

Η τιμή είναι πληρωτέα σε διαταγή.
Οι πληρωμές θα γίνονται με πιστωτική κάρτα? θα πραγματοποιηθεί μέσω της ασφαλούς PAYPAL ή Payzen (Lyra Networks) την εν λόγω χρήση SSL (Secure Socket Layer), έτσι ώστε οι πληροφορίες που διαβιβάζονται κρυπτογραφούνται από το λογισμικό και κανένας τρίτος δεν μπορεί να το διαβάσει κατά τη διάρκεια της διέλευσης στο δίκτυο.
Λογαριασμού του αγοραστή θα χρεωθεί όταν η παραγγελία γίνεται δεκτή ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και η ποσότητα των αγαθών ή υπηρεσιών που παρέχονται ή να κατεβάσει.
Κατόπιν αιτήματος του αγοραστή, θα πρέπει να σταλεί ένα τιμολόγιο χαρτί δείχνει ΦΠΑ.

Παραδόσεις

Οι
παραδόσεις γίνονται στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παραγγελία που μπορεί να είναι μόνο στην περιοχή που συμφωνήθηκε.
Οι κίνδυνοι που βαρύνουν τον αγοραστή κατά τη στιγμή τα εμπορεύματα έχουν εξέλθει από τις εγκαταστάσεις της Brakstar Σε περίπτωση βλάβης κατά τη μεταφορά, η καταγγελία πρέπει να γίνει με τον φορέα εντός προθεσμίας τριών ημερών από την παράδοση.
Χρόνοι παράδοσης είναι μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς? αν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την παραγγελία, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί και ο αγοραστής κατέβαλε.
Εάν η συσκευασία ή e-mail ήταν να καταστραφεί, και το προϊόν, θα είναι απαραίτητο να υποβάλει αίτηση και να μας laposte Voucher για μια ανταλλαγή ή μια επιστροφή.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα που παρέχονται από τον πωλητή να έχουν τη νομική εγγύηση που παρέχεται από το άρθρο 1641 του Αστικού Κώδικα.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ενός προϊόντος, μπορεί να επιστραφεί στον προμηθευτή, ο οποίος θα ανταλλάξουμε ή επιστροφή ποσού.
Όλες οι αιτήσεις, οι αιτήσεις για την ανταλλαγή ή επιστροφή πρέπει να γίνει ταχυδρομικά στην ακόλουθη διεύθυνση: SARL Brakstar 2 rue de Coulon Gracay 18310 εντός τριάντα ημερών από την παράδοση.
Με τον έλεγχο σφαλμάτων των πελατών των επιχειρήσεων, αυτό θα πρέπει να προσφέρει ένα εμπόριο των αποθεμάτων ή να είναι κατάλληλο.
Όλες οι μητρικές κάρτες που πωλούνται πρέπει να εγκατασταθεί από έναν επαγγελματία ηλεκτρονικά. Δεν παρέχεται καμία εγγύηση δεν ισχύει στην περίπτωση του ηλεκτρικού πρόβλημα στη μητρική πλακέτα, αν ο πελάτης δεν είναι μια εταιρεία πληροφορικής, ικανό να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία (τιμολόγιο, πιστοποιητικό) ότι ο χειρισμός έγινε από έναν επαγγελματία ηλεκτρονικά .

Ευθύνη

Ο πωλητής, κατά τη διαδικασία της πώλησης σε απευθείας σύνδεση δεσμεύεται μόνο από υποχρέωση? η ευθύνη του δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση του Διαδικτύου, όπως η απώλεια δεδομένων, hacking, ιούς, υπηρεσία διάλειμμα, ή άλλες ανεπιθύμητες προβλήματα.

Πνευματική ιδιοκτησία

Είναι και παραμένει στην αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της Brakstar Όλα τα στοιχεία από την ιστοσελίδα Brakstar
Κανείς δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, χρήση, επαναδημοσίευση, ή να χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε σκοπό, έστω και εν μέρει, τα στοιχεία του site που είναι το λογισμικό, εικόνας ή ήχου.
Κάθε ενιαίο σύνδεσμο ή υπερ-απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την ρητή έγγραφη συναίνεση της Brakstar

Προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με τα δεδομένα, τα αρχεία και τις ελευθερίες της 6ης Ιανουαρίου 1978, οι πληροφορίες που περιέχουν τα ονόματα των αγοραστών μπορεί να υπόκεινται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
Brakstar Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μεταδίδουν τις πληροφορίες που συλλέγονται έχει επιχειρηματικούς εταίρους.
Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση και να διορθώνει τα δεδομένα που τους αφορούν, σύμφωνα με το νόμο της έκτης Ιανουαρίου, 1978

Κατάθεση - Απόδειξη

Brakstar παραγγελίες αρχείο τιμολογίων αγοράς για μια αξιόπιστη και ανθεκτική ως ένα ακριβές αντίγραφο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1348 του Αστικού Κώδικα.
Τα μητρώα Brakstar θα πρέπει να θεωρείται από τα μέρη ως απόδειξη των επικοινωνιών, τις παραγγελίες, οι πληρωμές και οι συναλλαγές μεταξύ των μερών.

Επίλυση Διαφορών

Οι όροι των online πωλήσεων υπόκεινται στη γαλλική νομοθεσία.
Σε περίπτωση διαφοράς, δικαιοδοσία δίνεται στα αρμόδια δικαστήρια της Μπουρζ, παρά τις πολλαπλές κατηγορουμένων ή εγγύηση.

Συνέχεια
  Αναζήτηση


  Σχόλια

Panos (6.02.2015) :

’ψογη εξυπηρέτηση. Θα είναι στις προτιμήσεις μου και στο μέλλον.

Maria-D (15.09.2015) :

’ψογη εξυπηρέτηση καταστήματος,ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη αποστολή της παραγγελίας,Πολύ ευχαριστημένη!

xanthos (11.01.2015) :

Καλές τιμές προϊόντων,γρήγορη αποστολή.

 
6 μήνες εγγύηση


Παράδοση: 3 ημέρες

  Καλάθι αγορών  
Άδειο καλάθι